Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στην αφρόκρεμα των Ελλήνων Παθολόγων ο Καλαμπακιώτης Σόλων Κωτούλας

Το περασμένο Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 και στην αίθουσα Αμφιθεάτρου Γ.Ν.Αθηνών «ΕΛΠΙΣ», στη Αθήνα, πραγματοποιήθηκε Forum Παθολογίας με θέμα «Ο παθολόγος στο επίκεντρο της υγείας»

Διοργανωτής, η Επαγγελματική Ένωση Παθολόγων Ελλάδος (ΕΕΠΕ), Αντιπρόεδρος της οποίας είναι ο συντοπίτης μας Σόλων Ι. Κωτούλας που ήταν και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής καθώς και Πρόεδρος σε εισήγηση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου και Προέδρου του τομέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Νησιωτικότητας του Ινστιτούτου Επιστημονικών Ερευνών του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, κ Τσέρκη Ηλία.

Στην εντυπωσιακή αυτή εκδήλωση, που εστέφθη από απόλυτη επιτυχία, παρήλασαν πολλά επιφανή ονόματα τα ης Ιατρικής Επιστήμης και της Ελληνικής Πολιτείας.

Μεταξύ αυτών:

Η κα Καλύβα Φωφώ, Γενική Γραμματέας Δημόσιας Υγείας

Ο κος Μπούμπας Δημήτριος, Πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ), Καθηγητής Παθολογίας -Ρευματολογίας ΕΚΠΑ, Υπεύθυνος Μονάδας Ρευματολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας ΠΓΝ «Αττικόν».

Ο κος Εξαδάκτυλος Αθανάσιος, MD, PhD, Πρόεδρος Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Πλαστικός Χειρουργός-Αθήνα

Ο κος Βασιλόπουλος Δημήτριος, Καθηγητής Παθολογίας-Ρευματολογίας, Ιατρική Σχολή Αθηνών(ΕΚΠΑ), Αθήνα

Ο κος Παπάζογλου Δημήτριος, Καθηγητής Παθολογίας, Ιατρική Σχολή ΔΠΘ, Διευθυντής Β΄ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής ΠΓΝ Αλεξανδρουπόλεως.

Ο κος Σαββόπουλος Χρήστος, Καθηγητής Παθολογίας ΑΠΘ, Διευθυντής Α΄Προπεδευτικής Παθολογικής Κλινικής , Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (Strok Unit) Π.Γ.Ν. «ΑΧΕΠΑ», Θεσσαλονίκη

Η κα Τσιάρα Σταυρούλα, Καθηγήτρια Παθολογίας Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων,

Ο κος Χαλβατσιώτης Παναγιώτης, Πρόεδρος του Νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ», Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», Αθήνα

Η πόλη της Καλαμπάκας καθώς και ο ευρύτερος Νομός Τρικάλων, έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανος και χαρούμενος όταν πληροφορείται για γεγονότα αυτού του είδους!

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή