Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στην Αθήνα Διμοιρία από τα Τρίκαλα υπό τον φόβο …αντίποινων

Επί ποδός η ΕΛΑΣ μετά το τραγικό γεγονός με τον οπαδό της ΑΕΚ και ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού

Για την Αθήνα αναχώρησε Διμοιρία Υποστήριξης από την Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων προκειμένου να ενισχύσει τις εκεί αστυνομικές δυνάμεις, μετά το τραγικό γεγονός με τον οπαδό της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr η Διμοιρία με 20 αστυνομικούς αναχώρησε για την πρωτεύουσα το απόγευμα της Τρίτης.

Η οπαδική βία και φόβοι για νέα επεισόδια

Η δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ εικάζεται ότι θα «πυροδοτήσει» νέο κύκλο οπαδικής βίας.

Μπορεί ο αγώνας της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ να αναβλήθηκε, αλλά αυτός του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ πρόκειται να διεξαχθεί κανονικά απόψε το βράδυ.

Οι ομάδες συνηθίζεται να «αδελφοποιούνται» και στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι Ultras της Μαρσέιγ είναι «αδελφοποιημένοι» με την ΑΕΚ, γεγονός που προκαλεί φόβο μήπως χούλιγκαν της Μαρσέιγ και της Λιβόρνο φτάσουν στην Αθήνα μετά το τραγικό συμβάν για «αντίποινα» στους Κροάτες, ενώ διακινούνται ακόμη φήμες για έλευση και οπαδών της Σανκτ Πάουλι.

H ΕΛΑΣ βρίσκεται επί ποδός για να μην επαληθευτούν οι φόβοι για νέα επεισόδια.

Λίγο καθυστερημένα βέβαια θα μπορούσε να πει κανείς, αφού στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει στοιχεία πως ήταν ενήμερη για την έλευση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Το αποτέλεσμα όμως είναι ένα. Η οπαδική βία, με θύμα αυτή τη φορά έναν 29χρονο, ρίχνει και πάλι τη «βαριά σκιά» της πάνω από τη χώρα μας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή