Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στην δεύτερη θέση Πανελλαδικά το 3ο ΓΕΛ Τρικάλων σε Διεθνή Διαγωνισμό Αγγλικών

Στις 30 Νοεμβρίου 2022 το σχολείο μας, το 3ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων «Οδυσσέας Ελύτης», συμμετείχε σε παγκόσμιο διαγωνισμό γνώσεως της αγγλικής γλώσσας που διοργανώθηκε από το Institute for  CompetenciesDevelopment ‘Czechus’και το σχολείο Γλωσσών ‘ILAC’ με έδρα στην Πράγα. Πήραν μέρος 22779 μαθητές από 704 σχολεία Β/θμιας εκπαίδευσης και 34 διαφορετικές χώρες. Τα παιδιά διαγωνίστηκαν στην γραμματική, λεξιλόγιο, κατανόηση γραπτών καθώς και ακουστικών κειμένων.

Με άριστα το 122 ο μαθητής της Β’ Τάξης του σχολείου μας Χρήστος Φυσικόπουλος και η μαθήτρια της Γ’ Τάξης Σοφία Κουτσαμπελούλη πήραν 95,5 και 94,5 βαθμούς αντίστοιχα. Αυτή τους η βαθμολογία κέρδισε την δεύτερη θέση Πανελλαδικά. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειώσουμε ότι οι μαθητές μας συνεχίζουν την άριστη παράδοση του σχολείου μας στο διαγωνισμό αυτό αφού, μόλις πριν τρία χρόνια, ο Δημήτρης Πάλλας ισοβάθμησε στην πρώτη θέση παγκοσμίως (!) αλλά κατετάγη τελικά δεύτερος λόγω χειρότερου χρόνου. Το πρώτο και δεύτερο βραβείο συμμετοχήςαντιστοιχούν σε  εκπαιδευτικό ταξίδι δύο εβδομάδων στο Τορόντο του Καναδάαλλά και στην Πράγα το καλοκαίρι σεEuropeanSummerSchool όπου καλύπτεται η αεροπορική μετάβαση, τα δίδακτρα των μαθημάτων και η διαμονή,καθώς και κουπόνια για αγορά ηλεκτρονικών αξίας 400 € (ο καθένας) για τους πρώτους 10 μαθητές.

Εκ μέρους της σχολικής μας μονάδας θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τα θερμά μας συγχαρητήρια, την περηφάνια και την τιμή προς όλους τους συμμετέχοντες για την επιτυχία τους διότι αποδεικνύουν εμπράκτως την αγάπη τους καθώς και τις άριστες γνώσεις τους στην αγγλική γλώσσα. Ένα σχολείο της επαρχίας σαν το δικό μας δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλα Ευρωπαϊκά, αρκεί να θέλουμε, να εργαστούμε και να πιστέψουμε ότι μπορούμε!

Θεωρούμε ότι όλα τα παιδιά που συμμετείχαν βγήκαν κερδισμένα από την εμπειρία του διαγωνισμού και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις προσπάθειές τους …

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους σας! Ευχόμαστε μόνον πρωτιές από εδώ και πέρα στη ζωή σας!!

Η ομάδα του 3ου ΓΕΛ για τον διαγωνισμό BestinEnglish” 2022 με τη σειρά κατάταξης:

Φυσικόπουλος Χρήστος

Κουτσαμπελούλη Σοφία

Αβραάμ Αιμιλιάνα

Σπαθούλας Ηλίας

Τριανταφύλλου Κων/να

Ζαφειροπούλου Αναστασία

Παπασπύρου Παναγιώτης

ΤραπότσηΣαββίνα

Θανάσουλα Άννα

Διαμάντη Ευαγγελία

Σακοράφα Ασημίνα

Κανάτα Μαρίνα

Κομματά Βασιλική

Τριανταφύλλου Παρασκευή

Στριάκας Νίκος

Σωτηριάδη Ειρήνη

Πηλίγκου Μαρία

Κωσταρέλλου Άρτεμις

Ζιανού Βασιλική

Ιωσήφι Αντρέας

Κοκκίνης Κωνσταντίνος

Γκαγκανάτσιος Αναστάσιος

Καλύβας Γιάννης

 

Ο Δ/ντής

Οι καθηγητές

Νικόλαος   Μπραζιτίκος

Ευθυμία Σαμαρά

Μαρία  Σαμαρά

Λάσκος Δημήτρης

.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή