Στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας για τον Έβρο ο Θανάσης Λιούτας

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων με θέμα τις τρέχουσες εξελίξεις στον Έβρο ο Θανάσης Λιούτας

Στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων συμμετείχε, ως μέλος αυτής, ο βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας.

Η συνεδρίαση της Επιτροπής  έλαβε χώρα μέσα σε μια περίοδο που η τουρκική παραβατικότητα προκαλεί το περί δικαίου αίσθημα, με τους Υπουργούς, Εξωτερικών, κ. Νίκο Δένδια, και Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, να ενημερώνουν τους βουλευτές με αναλυτικό και διεξοδικό τρόπο για τις πρόσφατες εξελίξεις στον Έβρο.

Οι εξελίξεις αυτές βρέθηκαν στο επίκεντρο των τοποθετήσεων και των βουλευτών. Ο κ. Λιούτας σε όλους τους τόνους υπογραμμίζει ότι η στρατηγική των αρμόδιων Υπουργών και προπαντός του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί μια στρατηγική που διασφαλίζει και θα διασφαλίζει αποφασιστικά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και τα εθνικά συμφέροντα της πατρίδας μας και των Ελλήνων.

Η συνεδρίαση έλαβε χώρα κεκλεισμένων των θυρών, με το περιεχόμενό της να είναι άκρως απόρρητο.©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή