Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στην Κοινότητα Οξύνειας ξεκινά το πρόγραμμα των κινητών εμβολιασμών

Προς ενημέρωση των δημοτών θα ξεκινήσει πρόγραμμα εμβολιασμών με κινητές μονάδες σε χωριά του Δήμου την ερχόμενη Δευτέρα 12/07.

Η 5η Υγειονομική Περιφέρεια και η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Δήμο Μετεώρων ξεκινούν συντεταγμένα εμβολιασμούς και με συνθήκες πλήρους ασφάλειας για τους πολίτες, στις κατάλληλα διαμορφωμένες και εξοπλισμένες κινητές μονάδες που έχει στην διάθεσή της η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 12/07/2021 η κινητή μονάδα θα βρίσκεται στην Κοινότητα Οξύνειας του Δήμου Μετεώρων στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου από τις 8 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα πραγματοποιώντας εμβολιασμούς με το εμβόλιο της «Pfizer».

Οι κινητές εμβολιαστικές μονάδες, έχουν τον απαραίτητο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, τα ειδικά φάρμακα και τον εξοπλισμό που χρειάζεται ο εμβολιασμός καθώς και το κατάλληλο ψυγείο με τον καταμετρητή για να διατηρούν το εμβόλιο.

Η κινητή μονάδα θα διαθέτει Νοσηλευτή, Επισκέπτρια Υγείας και Ιατρό. Στο σημείο θα υπάρχει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων.

Οι πολίτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την 1η δόση του εμβολίου μπορούν να προσέλθουν στον χώρο δίχως να προηγηθεί δηλωμένο ραντεβού, ενώ η δεύτερη δόση θα πραγματοποιηθεί μετά από 21 ημέρες στον ίδιο χώρο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ και να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας.

Όλοι πλέον θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το εμβόλιο είναι το μοναδικό όπλο για να βγούμε νικητές στον αγώνα που δίνουμε εδώ και 1,5 χρόνο με την πανδημία του κορωνοϊού.

Εμβολιάζεσαι για να σωθείς εσύ ο ίδιος. Με τον εμβολιασμό σώζεις τον εαυτό σου, τη ζωή σου, τη δουλειά σου, την οικογένεια σου.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Μέριμνας
Παπανικολάου Γεώργιος

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή