Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στην «μάχη» ρίχνονται οι πυροσβέστες της Δυτικής Θεσσαλίας

Συνάδελφοι στις 7 Φεβρουαρίου 2020 ψηφίστηκε ο Νόμος 4662 που αφορά την αναδιάρθρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την αναδιοργάνωση του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την ψήφιση του νόμου και περνώντας μια πολύ δύσκολη αντιπυρική περίοδο το μόνο που κερδίσαμε σαν πυροσβέστες είναι να αυξηθούν τα ήδη υπερβολικά νούμερα των οφειλόμενων οχτάωρων αναπαύσεων.

Τα εργασιακά μας δικαιώματα έχουν καταπατηθεί κατάφορα και έχουμε εισπράξει μόνο αδιαφορία και απαξίωση. Όλες οι υπηρεσίες έχουν αποδυναμωθεί και οι συνάδελφοι ξεσπιτώνονται άσκοπα χωρίς κανένα σχεδιασμό.    Οι Επιφυλακές ( Μερική και Γενική ) δίνουν και παίρνουν εξουθενώνοντας το πυροσβεστικό προσωπικό.

Τώρα θέλουν να μας αλλάξουν ωράριο. Αλήθεια θεωρούν ότι έτσι θα βελτιωθεί το πυροσβεστικό έργο;

ΩΣ ΕΔΩ. Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ.

Την Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2021, στις 11:00΄, θα διαμαρτυρηθούμε έξω από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας επί της Λεωφόρου Κηφισίας στην Αθήνα.

ΖΗΤΑΜΕ:

  • Ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού του Πυροσβεστικού Σώματος με 4000 νέες προσλήψεις πυροσβεστών.
  • Τροποποίηση των διατάξεων του Ν. 4662/20 σχετικά με τις μεταθέσεις
  • Θεσμοθέτηση και αποζημίωση της πρόσθετης υπερεργασίας
  • Θεσμοθέτηση επικίνδυνου και ανθυγιεινού
  • Ωράριο εργασίας

Όλοι οι συνάδελφοι πρέπει να δώσουμε δυναμικό παρών στην πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας. Ή διεκδικούμε τα δικαιώματά μας στο δρόμο ή παύουμε να γκρινιάζουμε ότι δεν βελτιώνεται κάτι.

Θα μισθώσουμε λεωφορεία από την Καρδίτσα και από τα Τρίκαλα και παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την συμμέτοχή σας έως τη Δευτέρα 01/11/21 και ώρα 22:00 στους κάτωθι:

Πρόεδρο
Γιαννή Ιωάννη  6971832919

Αντιπρόεδρο
Οικονόμου Χρήστο   6981898043

Γεν. Γραμματέα:
Τσίγκα Χρήστο 6981855424

Δικαίωμα συμμετοχής στην Πανελλαδική Ένστολη Διαμαρτυρία έχουν όλοι οι πυροσβέστες – στριες, Π.Π.Υ., εποχικοί και εθελοντές ανεξάρτητα αν είναι μέλη της Ένωσης ή όχι και δεν θα επιβαρυνθούν οικονομικά.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή