Στην Ολομέλεια της Βουλής ο Θανάσης Λιούτας για την ανάπτυξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

«Ρόλο στην ανάπτυξη δεν έχει μόνο η κεντρική διοίκηση.

Ρόλο και μάλιστα πολύ σημαντικό και βασικό έχει και φέρει και η Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Από το βήμα του ομιλητή ο βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Λιούτας τοποθετήθηκε για το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, με το οποίο εισάγονται νέες ρυθμίσεις για την ανάπτυξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και για τη μεταρρύθμιση της Δημόσιας Διοίκησης.

Ο Τρικαλινός βουλευτής ανέφερε ότι οι νέες διατάξεις αποδεικνύουν την στόχευση της κυβέρνησης για άμεση αναπτυξιακή επέκταση.

«Η πολιτική που εφαρμόζουμε οδηγεί σε συνέργειες και συνεργασίες, ικανές να  δημιουργούν όφελος. Ικανές άμεσα να στηρίζουν τους ΟΤΑ.Βασικός μας στόχος η υλοποίηση έργων. Έργων που θα έχουν ένα καθοριστικό οικονομικό και κοινωνικό αποτύπωμα για όλη την περιφέρεια της χώρας μας», υπογράμμισε ο Θανάσης Λιούτας.

«Η πραγματοποίησητων έργων θα οδηγήσει σε μείωση της ανεργίας, σε αύξηση του εισοδήματος και στη δημιουργία υποδομών που θα στηρίζουν την αναπτυξιακή μας στρατηγική και θα συμβάλλουν τελικά στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους τους Έλληνες».

Επιπρόσθετα ο Τρικαλινός βουλευτής υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία των ρυθμίσεων που εισάγονται στον τομέα της Δημόσιας Διοίκησης και συγκεκριμένα  τόνισε ότι η Δημόσια Διοίκηση πρέπει να «τρέξει», ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί σε έναν αναπτυξιακό καταλύτη.

Τέλος, ο Θανάσης Λιούτας, τόσο στην αρχή όσο και στον επίλογο της ομιλίας του μίλησε για την κρισιμότητα των στιγμών, τονίζοντας ότι,

«Η σκέψη μας αυτή την στιγμή βρίσκεται στα σύνορα της χώρας μας, εκεί που λαμβάνει χώρα ένας αγώνας για τη διασφάλιση των εθνικών μας κεκτημένων.Είμαστε δίπλα με όλη μας την ψυχή σε όλους όσους αυτές τις κρίσιμες ώρες δίνουν αυτόν τον μεγάλο αγώνα για την πατρίδα μας.Τους ευχαριστούμε πολύ».

 ©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή