Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στην Ομοσπονδία ΕΒΕ και στην Καλαμπάκα ο Νίκος Σκορίνης

Το μέλος της πολιτικής γραμματείας και υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε περιοδεία στον νομό Τρικάλων

Τα προβλήματα που ταλανίζουν την αγορά των Τρικάλων και του νομού ευρύτερα, όπως και θέματα που σχετίζονται με τον τουρισμό τέθηκαν επί τάπητος στις συναντήσεις που ανέπτυξε κατά την επίσκεψή του στην περιοχή ο Νίκος Σκορίνης, μέλος της πολιτικής γραμματείας και υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο κ. Σκορίνης επισκέφτηκε το νομό το πρωί της Δευτέρας με πρώτο σταθμό της περιοδείας του την Καλαμπάκα, όπου συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης της Ένωσης Ξενοδοχείων Νομού Τρικάλων.

Αργά το απόγευμα ο κ. Σκορίνης συναντήθηκε με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων, συνοδευόμενος από την εκλεγμένη βουλευτή του νομού Τρικάλων στις εκλογές της 21ης Μαΐου, Μαρίνα Κοντοτόλη, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα της τοπικής αγοράς και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Όπως επισήμαναν μέλη της διοίκησης της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων, η κατάσταση στις επιχειρήσεις και δη στις μικρομεσαίες, είναι δύσκολη, καθώς η πλειονότητα αυτών δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις. Η ακρίβεια, η ενεργειακή κρίση, αλλά και η πανδημία των δυο προηγούμενων χρόνων, δημιούργησε τεράστια ζητήματα στην αγορά, εγκλωβίζοντας τους υπευθύνους των επιχειρήσεων αλλά και τους πολίτες – καταναλωτές, σε μεγάλα αδιέξοδα.

Η επίσκεψη του κ. Σκορίνη στο νομό ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ στη Φαρκαδόνα και στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή