Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στην Πύλη η Παναγιώτα Δριτσέλη

Επίσκεψη στην περιοχή της Πύλης και σε υπηρεσίες στην περιοχή πραγματοποίησε η υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε τον Δήμο Πύλης όπου συνομίλησε με τον Δήμαρχο Πύλης κ.Μαράβα και τους εργαζομένους του Δήμου και ακολούθως το Αστυνομικό Τμήμα όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή κ.Παπαδογιάννη καθως και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πύλης όπου και έλαβε χώρα συζήτηση με τους πυροσβέστες και τον Διοικητή του κλιμακίου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.

Οι συναντήσεις έκλεισαν με την επίσκεψη της κ.Δριτσέλη στο Κέντρο Υγείας Πύλης που στήριξε στην περίοδο της πανδημίας την περιοχή και συνεχίζει και σήμερα παρά τις αντιξοότητες λόγω της παραμέλησης του Ε.Σ.Υ από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Κοινή ανησυχία όλων, το κύμα ακρίβειας που σαρώνει τα λαϊκά νοικοκυριά και οι καθηλωμένοι εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία μισθοί των εργαζομένων σε υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα.

Δέσμευση μιας Κυβέρνησης προοδευτικού χαρακτήρα με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, η ενίσχυση των εργαζομένων που στηρίζουν την τοπική κοινωνία της Πύλης και η ανάδειξη της περιοχής με στόχο τη δυναμική και βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή