Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στην Πύλη ο Υφυπουργός Εσωτερικών  Θοδωρής  Λιβάνιος

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Πύλης  Κωνσταντίνο Μαράβα στο Δημαρχείο  Πύλης.

Υψηλού επιπέδου  επίσκεψη  είχε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας  την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο Πύλης , από τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θοδωρή Λιβάνιο  όπου τον υποδέχτηκε παρουσία των Συνεργατών του και Διευθυντών και Προϊσταμένων   του Δήμου Πύλης.

Στην αίθουσα του Δ.Σ. τον  Υφυπουργό κ. Λιβάνη  καλωσόρισε ο Πρόεδρος  του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστος Νάκος ,επισημαίνοντας την ενίσχυση  της χρηματοδότησης  της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από  πόρους από την Κυβέρνηση , να συνεχίσει το πρόγραμμα (ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ) , το Ταμείο Παρακαταθηκών και  Δανείων  να δώσει κάποια δάνεια στους Δήμους για την αντιμετώπιση των αναγκών τους.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος κ. Μαράβας καλωσόρισε  και αυτός με την σειρά του τον Υφυπουργό  τονίζοντας ότι είναι τιμή για τον Δήμο μας να τον επισκέπτεται ένας  Υπουργός

Ο  Δήμος μας είναι σε μεγάλο ποσοστό ορεινός και λιγότερο  πεδινός  αλλά είναι ένας δύσκολος Δήμος λόγω της μεγάλης έκτασης του.

Στην συνέχεια ανέφερε συνοπτικά τα κυριότερα  προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος σε όλη του την έκταση,στο  ΦΙΛΌΔΗΜΟ 1 έχουμε ενταγμένα Έργα αναφέροντας ένα-ένα.

Κατόπιν οι Υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Πύλης ανέφεραν και αυτοί τις θέσεις και τις προτάσεις τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραπάνω Υπηρεσίες.

Τέλος ο Υφυπουργός  κ. Λιβάνιος  έκανε την δική του αναφορά πάνω στα συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει νο Δήμος Πύλης, υποσχόμενος ότι θα κάνει ότι δυνατόν για την επίλυση τους.

Τιμητική πλακέτα έδωσε ο Δήμαρχος στον Υφυπουργό κ. Λιβάνιο.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή