Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στην συνέντευξη του Εμπορικού Συλλόγου ο Εξαδάκτυλος- Διαφαίνεται πράσινο φως

Συνέντευξη Τύπου για το λιανεμπόριο και για τη θέση των εμπόρων αναφορικά με το άνοιγμα της αγοράς, παραχώρησε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας.

Στη συνέντευξη τύπου προσκεκλημένοι για να τοποθετηθούν ήταν οι κύριοι Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής του υπουργείου Υγείας για την πανδημία, ο καθηγητής περιβαλλοντικής μηχανικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Δημοσθένης Σαρηγιάννης και ο κύριος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος καθηγητής πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Με βάση την εμπειρία το λιανεμπόριο μπορεί να ανοίξει» είπε στην τοποθέτησή του ο κ. Εξαδάκτυλος που συμμετέχει και στην επιτροπή κάτι που δείχνει ότι πιθανότατα θα υπάρξει θετική εισήγηση. Πρόσθεσε όμως ότι δεν είναι ακίνδυνο αλλά η λειτουργία του θα είναι καλό και για την οικονομία αλλά και για τους πολίτες που έχουν υποστεί κόπωση. Τόνισε επίσης ότι βρισκόμαστε σε μία δύσκολη στιγμή όσον αφορά την εξέλιξη της πανδημίας.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή