Events – Εκδηλώσεις

Στην Θεσσαλονίκη με «Το Βαρούσι» για την παράσταση «Η αυλή των θαυμάτων»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Βαρούσι» διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή 25 Μαρτίου με ώρα αναχώρησης στις 11 το πρωί για την Θεσσαλονίκη.

13 Mar 2018
Στην Θεσσαλονίκη με «Το Βαρούσι» για την παράσταση «Η αυλή των θαυμάτων»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Βαρούσι»  διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή 25 Μαρτίου με ώρα αναχώρησης στις 11 το πρωί για την Θεσσαλονίκη.

Σκοπός της εκδρομής, η παρακολούθηση της παράστασης του  ΚΘΒΕ «Η αυλή των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλη.

Ο Κώστας Τσιάνος, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες σκηνοθέτες, επιστρέφει στο  ΚΘΒΕ για να σκηνοθετήσει το έργο -σταθμό της νεοελληνικής δραματουργίας. Το έργο ανέβηκε για πρώτη φορά το  1957 στην ιστορική παρουσίαση από το θέατρο Τέχνης.

Το έργο παίζεται με μεγάλη επιτυχία από την αρχή της θεατρικής περιόδου.  

Η παράσταση αρχίζει στις 7 το απόγευμα.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Δευτέρα 19 Μαρτίου, στα τηλέφωνα:   6979974390,  6974464799 και 2431031771                                          

trikalanews
Author: trikalanews