Στην «FOODEXPO» το Επιμελητήριο Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις Μέλη του για την δυνατότητα  συμμετοχής στην 5η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών «FOODEXPO» που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 12 Μαρτίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στην Αθήνα (http://www.foodexpo.gr/). 

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Τρικάλων στο HALL 1 του εκθεσιακού κέντρου, κάθε επιχείρηση μπορεί να συμμετέχει με ατομικό περίπτερο ελάχιστου μεγέθους 7,5 μ2.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 210 ευρώ/μ2 και το Επιμελητήριο Τρικάλων αναλαμβάνει την διοργάνωση – διαχείριση της συμμετοχής και επιδοτεί το 50% του κόστους. Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει το ενοίκιο του χώρου καθώς και την κατασκευή του περιπτέρου με στάνταρντ δομή (περιλαμβάνει πάγκο, μετόπη εκθέτη, τραπέζι και καρέκλες, ράφια, ρεύμα). 

Την FOODEXPO του 2017 επισκέφτηκαν περισσότεροι από 46.000 επαγγελματίες από 22.000 επιχειρήσεις από την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες 87 χώρες από όλο τον κόσμο. Αντίστοιχη επιτυχία είχε και η προσέλευση διεθνών αγοραστών όπου την επισκέφθηκαν 2.356 food traders και από τις πέντε ηπείρους. Επίσης οι εκθέτες είχαν την δυνατότητα, να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με επιλεγμένους ξένους επισκέπτες (Hosted Buyers) από 87 χώρες.
Για δήλωση συμμετοχής στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, καλούνται οι επιχειρήσεις να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας. Λόγω της πολύ αυξημένης ζήτησης που παρουσιάζει η έκθεση θα τηρηθεί αυστηρή καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής έως την Παρασκευή 28 Ιουλίου.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Επιμελητήριο Τρικάλων: 
Αριστείδης Δημήτρης, τηλ. 24310 25004 (εσωτ 105), e-mail: [email protected] 
Σδρένια Σοφία, τηλ.2431028189 (εσωτ.106), email: [email protected]Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή