Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στην Δ.Ο.Υ. Τρικάλων για τέλη κυκλοφορίας …1 ευρώ

Με την άποψή ότι «δεν έχουμε, δεν πληρώνουμε» Τρικαλινοί, μέλη του «Μετώπου Λαού», αναμένεται να βρεθούν και φέτος στην Δ.Ο.Υ. Τρικάλων για να καταβάλλον …1 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας 2018.

Σε σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα, το «Μέτωπο Λαού» αναφέρει τα εξής:

1 ευρώ για όσους δεν πλήρωσαν ή δεν έχουν και δεν μπορούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας 2018.

Είναι χιλιάδες οι Τρικαλινοί που δεν μπόρεσαν να τα πληρώσουν για τα οχήματά τους (επιβατικά, φορτηγά, μηχανάκια κ.λπ.). Δεν είχαν, δεν πλήρωσαν.

Όλοι αυτοί μπορούν να έρθουν στην Εφορία Τρικάλων (1ος όροφος) αύριο Πέμπτη ή την Παρασκευή 28 και 29 Δεκεμβρίου αντίστοιχα, στις 10 το πρωί και να μπουν στη διαδικασία του 1 ευρώ.

Ο αγώνας είναι μαζικός, αφού γίνεται από κοινού με χιλιάδες άλλους Έλληνες από διάφορες πόλεις, επίμονος και δικαστικός (ανακοπές κ.λπ.) μέχρι την τελική δικαίωση, για την οποία ευελπιστούμε.

Τα τέλη κυκλοφορίας που προεισπράττει και απειλεί με διπλασιασμό τους, αν δεν πληρώσεις, και χωρίς τα χρήματα να πηγαίνουν στους δρόμους, η μνημονιόδουλη κυβέρνηση Τσίπρα, είναι παράνομα, αυθαίρετα και αντισυνταγματικά. Δεν έχουμε δεν πληρώνουμε!

Αγωνιζόμαστε να καταργηθούν και να δικαιωθούμε.

Όλοι ενωμένοι! Ο ένας για τον άλλο και όλοι για τον έναν! Μαζί θα ανατρέψουμε το βάρβαρο μνημονιακό καθεστώς! Για να επιβιώσουμε και να ανοίξουμε τον δρόμο στην ελπίδα!

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή