Στην Μονάδα ΠΕΔΥ Τρικάλων οι Βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

Τι ειδικότητες Ιατρών και πόσο Διοικητικό προσωπικό ζητήθηκε.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στο γραφείο του υπεύθυνου της Μονάδας Υγείας ΠΕΔΥ Τρικάλων Βασιλείου Μουργελά, με την συμμετοχή των Βουλευτών Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκη Παπαδόπουλου Παναγιώτας  Δριτσέλη, και Χρήστου Σιμορέλη καθώς και του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρη Παρθένη και εξετάστηκε η θέση της Μονάδας στο νέο σχεδιασμό για την Α/Βάθμια Φροντίδα Υγείας και πώς αυτή θα παίξει το ρόλο της, τόσο στην εξυπηρέτηση των πολιτών, όσο και στην αποσυμφόρηση του Νοσοκομείου, ώστε και αυτό να παίξει αποτελεσματικότερα το ρόλο του ως το κορυφαίο Νοσηλευτικό Ίδρυμα του Νομού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ «εκ μέρους του Υπεύθυνου της  Μονάδας, κ. Μουργελά, υπήρξε εισήγηση, ότι για να λειτουργήσει η Μονάδα ως Κέντρο Υγείας αστικού τύπου, θα πρέπει, τους ήδη υπηρετούντες γιατρούς, να πλαισιώσουν και οι κάτωθι γιατροί, με την εξής σειρά προτεραιότητας ανά ειδικότητα, Παιδίατρος, Καρδιολόγος, Νευρολόγος, Ψυχίατρος, Γυναικολόγος, Ακτινολόγος, Γαστρεντερολόγος, Ενδοκρινολόγος, Ρευματολόγος και Μικροβιολόγος (από 1 Ιανουαρίου 2018, λόγω συνταξιοδότησης).

Επίσης, για την εύρυθμη λειτουργία της Μονάδας, κρίνεται απαραίτητη η πρόσληψη-μετάταξη 3 Διοικητικών Υπαλλήλων.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή