Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για …ευχαριστίες

Την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Meteora Wrestling Academy η οποία αποτελούνταν από τα Mέλη της Oργανωτικής Eπιτροπής Γιάννη Τζίκα και Αχιλλέα Λέρα, τους Διεθνείς Ιρανούς προπονητές πάλης Ghassem Ghassabian και Davoud Pour, τον Ομοσπονδιακό Προπονητή της Εθνικής Ομάδας Πάλης Χρήστο Σιδηρόπουλο, τον Προπονητή Χαράλαμπο Κουκλίδη και αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Απασχόλησης και Εμπορίου Ντίνος Μπάρδας.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για την στήριξη και την άψογη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης και απένειμαν αναμνηστικό μετάλλιο.

Ο κ. Μπάρδας με τη σειρά του μετέφερε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη για την πρωτοβουλία και την υλοποίηση αυτής της διεθνούς διοργάνωσης που, εκτός από το άθλημα της πάλης, προβάλλει και αναδεικνύει την περιοχή.

Μετέφερε τέλος την δέσμευση πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε η διοργάνωση αυτή να βελτιώνεται κάθε χρόνο και  πως θα στηρίζει πάντα αντίστοιχες αξιόλογες διοργανώσεις.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή