Στήριξη στην 48ωρη απεργία των φυσικοθεραπευτών

          Η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) εκφράζει τη στήριξη και αλληλεγγύη της στον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ.) που προκηρύσσει 48ωρη Πανελλαδική Απεργία για τις 16 και 17 Ιανουαρίου 2020 διεκδικώντας την ικανοποίηση χρόνιων και δίκαιων αιτημάτων των Φυσικοθεραπευτών.

Συγκεκριμένα, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ.) διεκδικεί την χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, την δημιουργία ενός αυτοτελούς τμήματος Φυσικοθεραπείας, προσλήψεις για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων, άμεση λειτουργία των Δημόσιων Κέντρων Αποκατάστασης με κάλυψη των κενών θέσεων, πρόβλεψη θέσεων Φυσικοθεραπευτή στις ΤΟ.Μ.Υ, πρόσληψη Φυσικοθεραπευτών στις Μονάδες Πρόνοιας και επαρκή χρηματοδότηση για τη Δημόσια Υγεία.

Ο Τομέας της Υγείας και της Πρόνοιας είναι μείζονος σημασίας για την Ελληνική κοινωνία και ως εκ τούτου, η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. τάσσεται στο πλευρό των Φυσικοθεραπευτών που διεκδικούν την αναβάθμισή του.

 

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή