Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στήριξη …ΣΥΡΙΖΑ στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Χείρα βοηθείας στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού με το νέο σποτ που κυκλοφόρησε, έκανε τους …θύτες, …θύματα!

Σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος, με επικεφαλής την ΕΣΗΕΑ, καταδίκασε το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με το οποίο στοχοποιούνται όλοι οι Ελληνες δημοσιογράφοι.

Με τίτλο «πόσο στοιχίζει ο Μωυσής» το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει μια παρουσιάστρια που λέει στον θεατή «ο πρωθυπουργός…» και τότε αρχίζει να «βρέχει» χρήματα. Αμέσως η παρουσιάστρια, αλλάζει ύφος και φρασεολογία: «Ο πρωθυπουργός μας» λέει, ενώ αρχίζουν να πέφτουν ακόμα περισσότερα λεφτά. Τότε η παρουσιάστρια, αφήνει το κείμενο που διαβάζει και αρχίζει και μαζεύει τα χρήματα, λέγοντας «Ο Κυριάκος μας».

Το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο του Τύπου, η ΕΣΗΕΑ, αγρά το βράδυ της Παρασκευής έστειλε επιστολή στον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ» Πάνο Σκουρλέτη, διαμαρτυρόμενη για το σχετικό βίντεο, με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί δημοσιογράφους και ΜΜΕ, στην προσπάθειά του να αντιπολιτευτεί την κυβέρνηση για το θέμα της χρηματοδότησης Μέσων Ενημέρωσης για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» κατά του κορωνοϊού.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή