Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στις 10 καλύτερες μαθητικές Εικονικές Επιχειρήσεις της Ελλάδας του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων!

Η Επιχείρηση «R*TISTIC» δραστηριοποιείται στον τομέα της ζωγραφικής κτιρίων

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η μαθητική Εικονική Επιχείρηση του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων προκρίθηκε στον Πανελλαδικό Τελικό του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση 2023» του Junior Achievent Greece, στον οποίο θα λάβουν μέρος οι 10 καλύτερες μαθητικές Εικονικές Επιχειρήσεις σχολείων Γενικής Εκπαίδευσης και οι 10 καλύτερες μαθητικές Εικονικές Επιχειρήσεις σχολείων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα.

Η Εικονική μας Επιχείρηση “R*TISTIC” δραστηριοποιείται στον τομέα της ζωγραφικής εξωτερικών και εσωτερικών χώρων δημοσίων και ιδιωτικών κτιρίων, συμβάλλοντας στην αισθητική αναβάθμιση του αστικού τοπίου. Με τις τοιχογραφίες μας, αναμορφώνουμε παλιά και νεότερα κτίρια και προσφέρουμε μια εναλλακτική πρόταση εσωτερικής και εξωτερικής διακόσμησης, με έναν τρόπο δημιουργικής έκφρασης, φιλικό για το περιβάλλον.

Η Εικονική Επιχείρηση “R*TISTIC” επιχειρεί να δώσει λύση στο πρόβλημα των παλιών αλλά και νεότερων κτιρίων με τους μουτζουρωμένους, λαβωμένους από τον αμείλικτο χρόνο και ανθρώπους, τοίχους που λειτουργούν υποβαθμιστικά για την περιοχή και το κοινωνικό σύνολο, συμβάλλοντας στη μετατροπή τους σε εικαστικές δημιουργίες που δίνουν νέα πνοή στο αστικό περιβάλλον.

Με τη ζωγραφική μας μεταμορφώνουμε τοίχους σε έργα τέχνης που αποτυπώνουν εικόνες, σκέψεις και συναισθήματα, και δημιουργούμε ιδιαίτερες, ξεχωριστές γωνιές που δίνουν χρώμα και ζωή στους προσωπικούς και δημόσιους χώρους των πελατών μας, συμβάλλοντας στην ευημερία τους. Σύνθημα της εταιρείας μας: Ήρθαμε για να ομορφύνουμε τον κόσμο!

 Ο Πανελλαδικός Τελικός για την ανάδειξη της Καλύτερης Εικονικής Επιχείρηση 2023, στον οποίο το σχολείο μας θα λάβει μέρος, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023, στην Αθήνα, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 Στο Πρόγραμμα συμμετέχουν οι παρακάτω μαθητές/τριες της A’ και της B’ Τάξης:

Χολέβας Κλεομένης: Διευθύνων Σύμβουλος

Μανταλιά Κωνσταντίνα: Διευθύντρια Οικονομικών

Λάσκος Κωνσταντίνος: Διευθυντής Παραγωγής

Κόκκοβας Σωτήριος – Ραφαήλ: Διευθυντής Μάρκετινγκ

Αγγελή Ευαγγελία: Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

και Μέλη: Γκιζλή Δέσποινα-Βαΐα, Γκουλιώνη Βαΐα, Δεληγιάννη Μαρία, Λιατίφη Μελίνα, Λούδα Δανάη, Μαγκούτη Θεοδώρα

 Ιnspirational Mentor: Σία Κοσιώνη, Δημοσιογράφος

 Υπεύθυνες καθηγήτριες: Αθανασία Ζαραμπούκα, Μαθηματικός MSc και Χριστίνα Τσεκούρα, Βιολόγος MSc

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή