Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στις 19 Μαΐου στις κάλπες τα μέλη του ΤΕΕ

Οι υποψηφιότητες για τη Δυτική Θεσσαλία (έγγραφο)

Ανακοινώθηκαν επισήμως οι υποψήφιοι στην αντιπροσωπεία του ΤΕΕ, στις 13 Επιστημονικές Επιτροπές Ειδικότητας, στο Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο και στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο Αθήνας για τις εκλογές ΤΕΕ της 19ης Μαΐου 2024.

Την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων αποφάσισε η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ κατά την ειδική συνεδρίαση της 26ης Μαρτίου.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, με όλα τα ονόματα των υποψηφίων ανά ψηφοδέλτιο και συνδυασμό, στην ειδική ιστοσελίδα του ΤΕΕ για τις εκλογές της 19ης Μαΐου 2024. (https://web.tee.gr/ekloges-tee-2024/)

Στις εκλογές του ΤΕΕ συμμετέχουν με δικαίωμα ψήφου περίπου 120.000 διπλωματούχοι μηχανικοί, καθώς το Επιμελητήριο αποτελεί τον μεγαλύτερο επιστημονικό φορέα της χώρας.

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Στασινός, σημείωσε: «Οι εκλογές του ΤΕΕ φέτος συμπίπτουν με μια ιστορική επέτειο, τα 100 χρόνια του ΤΕΕ. Περίπου 120 χιλιάδες μηχανικοί έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στο μέλλον του επαγγέλματός τους για μια ακόμη φορά, πατώντας στα βήματα των συναδέλφων που έναν αιώνα τώρα στηρίζουν με τη συμμετοχή τους και τη δουλειά τους το Επιμελητήριο και το επάγγελμα του μηχανικού.

Οι εκλογές του ΤΕΕ τον Μάιο έχουν επομένως πολλαπλά μηνύματα. Κυρίως όμως αποτελούν την έκφραση της βούλησης των μηχανικών για ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο που οι ίδιοι και το ΤΕΕ σχεδιάζουμε και υλοποιούμε καθημερινά για τη χώρα, την κοινωνία, την οικονομία, τη επιστήμη και το επάγγελμά μας.

Ο μηχανικός συμβάλει σχεδόν σε κάθε οικονομική δραστηριότητα στη χώρα και το επάγγελμα συμβαδίζει με την ανάπτυξη της χώρας. Πολλά έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Με νέα καθήκοντα για τους μηχανικούς, νέες δουλειές, περισσότερες ευκαιρίες, τεχνολογικές και επιστημονικές εξελίξεις. Το ΤΕΕ βρίσκεται πάντα στο πλευρό κάθε μηχανικού και στηρίζει, παράλληλα, την Πολιτεία σε κρίσιμες επιλογές. Και πλέον υλοποιεί πολλά που το Κράτος δεν μπορεί να κάνει εγκαίρως.»

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή