Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στις 27 Μαρτίου το «ΜΤΒ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» και ο λαϊκός αγώνας δημοτικών σχολείων

Εκτός από τις αγωνιστικές κατηγορίες, στον ίδιο χώρο θα διεξαχθεί και λαϊκός ποδηλατικός αγώνας για παιδιά δημοτικών σχολείων. Με την συγκατάθεση του κηδεμόνα τους, θα μπορούν να λάβουν μέρος με όποιο ποδήλατο έχουν διαθέσιμο  και χωρίς να έχουν εκδώσει αγωνιστικό δελτίο ποδηλασίας.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων ετοιμάζει για 7η συνεχόμενη χρονιά  τον πρώτο από τους δύο αγώνες ορεινής ποδηλασίας που γίνονται κάθε χρόνο στην πόλη μας.

Από το 2015 ο Π.Σ. Τρικάλων εκτός των άλλων διοργανώσεων,  κάθε χρόνο διοργανώνει και δύο αγώνες ΜΤΒ στον λόφο προφήτη Ηλία. Οι αγώνες αυτοί γίνονται συνήθως, ο ένας στην αρχή της ποδηλατικής σαιζόν και ο άλλος  προς το τέλος της. Η ονομασία των αγώνων  είναι «ΜΤΒ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» και απευθύνονται κυρίως στις μικρές αγωνιστικές κατηγορίες αθλητών. Τα τελευταία χρόνια  οι αγώνες αυτοί έχουν καθιερωθεί στην συνείδηση του ποδηλατικού κόσμου της Ελλάδας και ιδιαίτερα στους λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας.

Για το 2022  στο  «ΜΤΒ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» εκτός από τις αγωνιστικές κατηγορίες που θα λάβουν μέρος, θα δοθεί η δυνατότητα και σε παιδιά δημοτικών σχολείων που δεν έχουν αγωνιστικό δελτίο  να συμμετέχουν χωρίς κόστος συμμετοχής, δωρεάν. Οι αγώνες αυτοί ονομάζονται ΟΠΕΝ δημοτικών σχολείων. Η διαδρομή του αγώνα θα είναι κατάλληλα διαμορφωμένη ώστε να μπορούν και τα μικρότερα παιδιά να αγωνιστούν και να δείξουν τις ικανότητες τους στην οδήγηση. Επιτρέπονται όλα τα ποδήλατα που χρησιμοποιούν τα παιδιά, αρκεί να λειτουργούν σωστά (φρένα – ταχύτητες – ελαστικά κ.λ.π.).

Στους αγώνες ΟΠΕΝ θα υπάρχουν δύο κατηγορίες αγωνιζόμενων. Στην πρώτη κατηγορία θα αγωνίζονται αγόρια και κορίτσια 1ης 2ης και 3ης δημοτικού και στην δεύτερη κατηγορία αγόρια και κορίτσια 4ης 5ης και 6ης δημοτικού.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ως έπαθλο μετάλλιο και δίπλωμα. Επίσης για τα παιδιά των δημοτικών σχολείων θα γίνουν και κληρώσεις με ποδηλατικά δώρα προσφορά των χορηγών του αγώνα. Περισσότερες πληροφορίες στο επόμενο δελτίο τύπου λίγες μέρες πριν τον αγώνα.

Ευχαριστούμε στους χορηγούς της ομάδας μας, αφού μέσα από την οικονομική τους στήριξη μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ (αφοί Κουτσιβέτα), Κηποδημιουργίες (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ), Μάντζιος Παναγιώτης (τεχνική εταιρία), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (Ολυμπιονίκης ποδηλασίας),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός), LA FARM (γαλακτοκομικά). 

Ευχαριστούμε επίσης  τους γονείς των αθλητών που βοηθούν τα παιδιά τους να προχωρήσουν σε αυτό το δύσκολο, επίπονο, αλλά και μαγευτικό άθλημα που επέλεξαν. Με αυτό τον τρόπο βοηθάνε έμμεσα και όλη την ομάδα.

Οι εγγραφές στην ποδηλατική ακαδημία άρχισαν!

Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα  πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος  το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες.

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785)

Καράτζιος Γιώργος (6975752403)

Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306).

Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να μάθετε πληροφορίες για εμάς:

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Instagram: https://www.instagram.com/pstrikalon/

Email: [email protected]

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή