Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στης «Διάβας το γεφύρι» με τον υφυπουργό Υποδομών Ν. Ταχιάο (φωτο&video)

Θα αργήσει να δοθεί λύση και πρόσβαση ξανά στην γέφυρα που συνδέει τη Διάβα με την Καλαμπάκα

Φαίνεται ότι θα αργήσει σημαντικά να βρεθεί λύση όσον αφορά τη γέφυρα της Διάβας του δήμου Μετεώρων. Στο σημείο βρέθηκαν ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος, ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός καθώς και οι τοπικές αρχές παρουσία του νυν δημάρχου Μετεώρων Θοδ. Αλέκου και του νέο-εκλεγέντα δημάρχου Λευτ. Αβραμόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr από πλευράς του Θοδωρή Αλέκου τέθηκε η πρόταση να γίνει σε άλλο σημείο η γέφυρα ή και να υπάρξει επέμβαση στην κοίτη του ποταμού, κάτι στο οποίο ο Υφυπουργός διαφώνησε κάθετα τονίζοντας ότι δεν μπορεί να γίνει παρέμβαση στην κοίτη από τεχνικής και νομικής άποψης.

«Πείτε την αλήθεια στον κόσμο ότι δεν υπάρχουν γρήγορες λύσεις» τόνισε ο κ. Ταχιάος με αυστηρό τόνο μάλιστα. Κάτι που βέβαια οι Διαβήτες γνωρίζουν αλλά δεν μπορούν και να δεχτούν αδιαμαρτύρητα δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή αναγκάζονται να διανύουν χιλιόμετρα για μια απόσταση μερικών μέτρων….

Για τον λόγο αυτό, κάποιοι πρότειναν και τη λύση να μπαζωθούν σημεία ώστε να δοθεί στην κυκλοφορία η γέφυρα με κάθε επιφυλακτικότητα, τονίζοντας ότι ίσως είναι λιγότερο επικίνδυνη σε σχέση με τη διαδρομή που ακολουθούν τώρα και που αφορά έναν δρόμο χωρίς φωτισμό και χωρίς διαγράμμιση υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι μέσα σε μια εβδομάδα  σημειώθηκαν πέντε ατυχήματα.

Ο κ. Ταχιάος απέναντι σε αυτό τόνισε ότι πρόκειται για δημοτική οδό, ρίχνοντας το μπαλάκι στη δημοτική αρχή ως υπεύθυνη να βελτιώσει τις συνθήκες διέλευσης των οχημάτων.

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

 

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή