Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στις επάλξεις για τη “γαλάζια” κοπή πίτας

Η συνεδρίαση της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων μετά από πρόσκληση του προέδρου Γιάννη Κουτσονάσιου

Στις επάλξεις για την προσεχή κοπή πίτας της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων βρίσκονται τα “γαλάζια” στελέχη της περιοχής, μιας και θα επισκεφθούν για τον σκοπό αυτό τα Τρίκαλα “βαριά” ονόματα της κυβερνητικής παράταξης.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, πρώην Πρόεδρος ΝΔ και νυν Ευρωβουλευτής , η Μαρία Συρεγγέλα , Γραμματέας Π.Ε. ΝΔ και ο Στέλιος Κονταδάκης , Γραμματέας Οργανωτικού και Διευθυντής Γραφείου Προέδρου ΝΔ θα βρίσκονται στα Τρίκαλα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο Ξενοδοχείο “Αετών Μέλαθρον” και η πολιτική εκδήλωση αναμένεται με ενδιαφέρον μιας και έρχεται μετεκλογικά αλλά και προεκλογικά – λόγω Ευρωεκλογών.

Χθες το βράδυ, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων Γιάννης Κουτσονάσιος, προσκάλεσε για τον σκοπό αυτό τα μέλη της τοπικής οργάνωσης σε συνεδρίαση όπου συζητήθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και οι δραστηριότητες της οργάνωσης για το επόμενο διάστημα. Πέρα από την κινητοποίηση των στελεχών και την κατανομή αρμοδιοτήτων για την επιτυχή οργάνωση της επικείμενης κομματικής εκδήλωσης, τα μέλη δεν παρέλειψαν να συγχαρούν και τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο, Βουλευτή Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών και π. Υπουργού για την εκλογή του στην θέση του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή