Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στις βιοτεχνίες της Φανερωμένης ο Χρήστος Σιμορέλης

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του υποψήφιου βουλευτή οι βιοτεχνίες του νομού Τρικάλων

Το Αποστακτήριο του Στέφανου Παπαμιχαήλ  μια οικογενειακή επιχείρηση  παραγωγής τσίπουρου που δραστηριοποιείται  σε όλη τη Θεσσαλία, αλλά και τη βιοτεχνία του Θοδωρή Τασούλα peppers tasoulas  που εξάγει στο εξωτερικό προϊόντα με βασικό υλικό την πιπεριά  επισκέφθηκε τη Μ. Τετάρτη ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην βουλευτής εμμένει στο ενδιαφέρον  και τη στήριξή του του στον πρωτογενή τομέα της χώρας. Σκοπός του να φέρει στο προσκήνιο την ιδιωτική πρωτοβουλία και τα τοπικά προϊόντα της περιοχής. Επικροτεί τις επιχειρήσεις που έχουν ως πρώτη ύλη προϊόντα που παράγει η ελληνική γη και επιχειρήσεις που απασχολούν τοπικό δυναμικό δηλώνοντας  σύμμαχός  τους και στο μέλλον.

Οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων του έθεσαν τους προβληματισμούς τους όσον αφορά τις οικονομικές ενισχύσεις που θα μπορούσαν να δεχθούν από το κράτος για την προώθηση των προϊόντων, την ανησυχία τους που πάσχουν από εργάτες γης (θα μπορούσε να υπάρχει μέριμνα από την κυβέρνηση) και την αγωνία τους που δεν επαρκούν οι πρώτες ύλες σε μια  χώρα καθαρά αγροτική.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, τους τόνισε ο Χρήστος Σιμορέλης, ως επερχόμενη προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας θα εργαστεί σκληρά για να σώσει ώθηση  στις βιοτεχνίες. Θα ελαφρύνει τα βάρη των επιχειρήσεων με αφορολόγητο στις 10.000 ευρώ για ελεύθερους επαγγελματίες, με την  κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, με το ακατάσχετο σε  επαγγελματικούς λογαριασμούς, μείωση ΦΠΑ  αλλά και ενίσχυση των επιχειρήσεων μέσω της Αναπτυξιακής Τράπεζας.

Όμως, ο Χρήστης Σιμορέλης γνωστός για τις κοινωνικές του επαφές δεν θα μπορούσε να μην  κάνει ένα πέρασμα από το τοπικό καφενείο της Φανερωμένης, του κ.Μανασή, πίνοντας τσίπουρο και συζητώντας με χαλαρή διάθεση με τους παρευρισκόμενους.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή