Στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας ο νέος Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Δαλάκης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας πραγματοποίησε ο νέος διοικητής της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Δαλάκης, το πρωϊ της Τετάρτης 31 Μαρτίου 2021.

Τον καλωσόρισε ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Σπυρίδωνας Αγναντής ενώ παραβρέθηκαν στη συνάντηση οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γεωργολόπουλος και Κοσμάς.

Ο κ. Αγναντής ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του νέου διοικητή της ΣΜΥ, στα στελέχη , στους σπουδαστές και σπουδάστριες αλλά και στο προσωπικό της σχολής, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων και στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας.

Ο κ. Δαλάκης ανέφερε πως η ΣΜΥ αναπτύσσεται και αναβαθμίζεται συνεχώς και μάλιστα θα αυξηθούν οι εισακτέοι στη σχολή σύντομα ενώ προσέφερε αναμνηστική πλακέτα στον Δήμαρχο με το λογότυπο και το σήμα της σχολής.

Έγινε συζήτηση για θέματα που άπτονται της συνεργασίας της ΣΜΥ με τον Δήμο Φαρκαδόνας, όπως αυτή αποτυπώθηκε πρόσφατα με την μεγάλη κοινωνική προσφορά και βοήθεια της ΣΜΥ σε σκηνές και καθημερινή διανομή φαγητού και ο κ. Αγναντής ευχαρίστησε θερμά τον κ. Ταξίαρχο,για την συμβολή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών που στήριξε έμπρακτα τους σεισμόπληκτους κατοίκους των κοινοτήτων του Δήμου οι οποίοι επλήγησαν από τους ισχυρούς σεισμούς.

trikalanews
Author: trikalanews

Share:
Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Με θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια της πολυαγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και θείας, Βαΐας Αποστολίδη …
Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Σε επίκαιρες ερωτήσεις του KKE και της Νέας Αριστεράς, αναφορικά με εγκύκλιο που αφορά στην εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας …
Από την Καρδίτσα η 44χρονη που σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου στο Λιτόχωρο

Από την Καρδίτσα η 44χρονη που σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου στο Λιτόχωρο

Η Γεωργία Θώδου – Ντάφου σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου ενώ καθόταν σε καφετέρια στις όχθες του ποταμού Ενιπέα …