Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας ο σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας πραγματοποίησαν εκπρόσωποι του συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων με τον πρόεδρο κ. Ευάγγελο Κωστίκα και τον Γραμματέα κ. Θεόδωρο Σιακαβάρα.

Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Σπυρίδωνα Αγναντή και τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Γεωργολόπουλο , παρουσία και του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Γιώτα, ενημερώθηκαν για τα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν αυτή την εποχή τον Δήμο όπως οι πρόσφατοι σεισμοί και οι ζημιές που έφεραν σε οικίες, δημοτικά κτήρια και κατοίκους, η νέα πλημμυρική καταστροφή που έπληξε περιοχές και αγροτικές εκτάσεις του Δήμου, ενώ υπήρξε εκτενής συζήτηση για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό και τα μέτρα που επιβάλλεται να τηρούνται στο θέμα της προστασίας του προσωπικού του Δήμου και την διαχείριση της πανδημίας στα πλαίσια προστασίας της δημόσιας υγείας .

Συζητήθηκαν επίσης εργασιακά θέματα σε συνάρτηση με τις συνθήκες και τα μέτρα στην εποχή του Covid-19.

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων, είχαν επίσης συναντήσεις και με εργαζομένους στον Δήμο Φαρκαδόνας ενώ ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την αποδοχή της πρόσκλησης.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή