Στο Δημαρχείο Μετεώρων ο Υφυπουργός Εσωτερικών

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Λιβάνιος Θεόδωρος.

Εκεί τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος μαζί με τους Αντιδημάρχους, τον Γενικό Γραμματέα και τους Διευθυντές του Δήμου. Αφού τον καλωσόρισε ο Δήμαρχος, ξεκίνησε η συζήτηση με τον Υφυπουργό, ο οποίος ανέφερε ότι του άρεσε η μετονομασία του Δήμου από Δήμο Καλαμπάκας σε Δήμο Μετεώρων γιατί θεωρεί ότι το όνομα Μετέωρα είναι ένα δυνατό brandκαι αυτό θα ανεβάσει την περιοχή.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Δήμαρχος κ. Αλέκος και παρέθεσε στον κ. Λιβάνιο μια σειρά από αιτήματα και προβλήματα που απασχολούν τον Δήμο, ξεκινώντας με τα έργα που είναι ενταγμένα στον ΦΙΛΟΔΗΜΟ και αυτά που είναι να ενταχθούν, θέματα φυσικών καταστροφών, για προγράμματα χρηματοδότησης τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων, για την ψηφιακή αναβάθμιση του Δήμου και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και ο διαχωρισμός των οικισμών Ελαφίου και Αμαράντου σε ξεχωριστές κοινότητες.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε ένα εποικοδομητικό και ευχάριστο κλίμα όπου οι δυο πλευρές συμφώνησαν στο να συνεχιστεί και να εδραιωθεί αυτή η συνεργασία και να υπάρχει μία άμεση επικοινωνία και των δύο πλευρών για οποιοδήποτε θέμα.©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή