Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο Δήμαρχο Καρδίτσας οι εκπρόσωποι των «Οριζόντων»

Συνάντηση με το Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο είχε ο πρόεδρος και στελέχη του Θεοδωρίδειου Κέντρου «Ορίζοντες».

Ο πρόεδρος κ. Θ. Θεοδωρόπουλος ενημέρωσε το Δήμαρχο για τη λειτουργία του Κέντρου. Παράλληλα του έθεσε υπ’ όψη και ζητήματα που απασχολούν το Θεοδωρίδειο. Μεταξύ αυτών την αναμόρφωση του προϋπολογισμού για το τρέχον έτος, την ενίσχυση του κέντρου με προσωπικό, την αξιοποίηση του οικήματος της δωρεάς Τσίπρα κ.α.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε για την αναλυτική ενημέρωση και υποσχέθηκε ότι θα καταβληθεί προσπάθεια να επιλυθούν τα ζητήματα που τέθηκαν.

Ειδικότερα για το ζήτημα της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού είπε ότι το αίτημα θα επιλυόταν άμεσα με τη εισαγωγή του προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Εξάλλου οι εκπρόσωποι των «Οριζόντων» ενημέρωσαν το Δήμαρχο για την διοργάνωση της εκδήλωσης «ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ».

Η εκδήλωση «ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ» είναι μια πρωτοβουλία δράσης με στόχο την αλλαγή αντίληψης για τα άτομα με αναπηρία μέσα από ομαδικότητα και την ψυχαγωγία και πραγματοποιείται εδώ και επτά χρόνια σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε από το σύλλογο για παιδιά με αυτισμό και νοητική υστέρηση ΑΛΜΑ και το Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Σε ότι αφορά της δράσης τους στην Καρδίτσα αυτές θα ανακοινωθούν προσεχώς.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή