Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο εδώλιο για τη φρικτή κακοποίηση γυναίκας

Η ενδοοικογενειακή βία που υπέστη γυναίκα στο Ηράκλειο Κρήτης σόκαρε ακόμα και τους αστυνομικούς που κλήθηκαν να επέμβουν

Η 57χρονη γυναίκα βρέθηκε μέσα στο σπίτι της γυμνή, γεμάτη σημάδια από τα άγρια γρονθοκοπήματα του συζύγου της, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Αν και ο ίδιος αρνείται τα πάντα, τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί σε βάρος του, τον έχουν βάλει ουσιαστικά με την πλάτη στον τοίχο, όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretalive.gr. Οι περιγραφές τόσο των αστυνομικών, όσο και των διασωστών του ΕΚΑΒ που είδαν με τα μάτια τους, τις εικόνες, είναι ανατριχιαστικές.

Ο 63χρονος θα δικαστεί την Τρίτη (10/01) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου με κύρια κατηγορία αυτή της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της 57χρονης συζύγου του.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα φέρεται να ζούσε χρόνια μαρτυρίου δίπλα στον άνδρα της, ο οποίος ωστόσο αρνείται τις κατηγορίες. Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας τον Μάρτιο του 2022 και η ιστορία της 57χρονης είχε συγκλονίσει τους αστυνομικούς του Α.Τ. Φαιστού που έσπευσαν άμεσα μαζί με τους διασώστες του ΕΚΑΒ στο σπίτι του ζευγαριού και ήρθαν αντιμέτωποι με το σοκαριστικό θέαμα.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή