Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο επίκεντρο η πάταξη της παραοικονομίας και του παρεμπορίου

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, κ. Ιωάννης Μασούτης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, κ. Κωνσταντίνος Ζυγογιάννης, και ο Προέδρος της Θεματικής Επιτροπής Παραοικονομίας και Παρεμπορίου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου,

σας προσκαλούν

σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, την 3η Δεκεμβρίου 2022 ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 π.μ., με τη συμμετοχή της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς και με θέμα: «Ανάδειξη της τεράστιας μάστιγας του Παρεμπορίου και της Παραοικονομίας», η οποία πλήττει την Ελληνική Οικονομία, το νόμιμο εμπόριο και τον υγιή ανταγωνισμό.

Τη ΔΙ.Μ.Ε.Α. θα εκπροσωπήσει ο Διοικητής της κ. Χαράλαμπος Μελισσινός.

Στόχος μας είναι να γίνει κατανοητό, ότι αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουμε όλοι μαζί και με όλες μας τις δυνάμεις να σταματήσουμε την οικονομική αιμορραγία που προκαλούν τα λαθραία και παραποιημένα προϊόντα, τόσο στην υγιή Επιχειρηματικότητα όσο και στο Ελληνικό Δημόσιο.

Η δραστική μείωση του Παρεμπορίου και ο περιορισμός της Παραοικονομίας απαιτεί τη σύμπραξη και το συντονισμό όλων των εμπλεκομένων φορέων, ως εκ τούτου θεωρούμε την παρουσία σας απαραίτητη.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή