Στο εργοτάξιο του Ε65 ο Κυριάκος Μητσοτάκης (φώτο)

Επίσκεψη στο εργοτάξιο του Ε65 πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον υπουργό ενέργειας Κώστα Σκρεκα και τον υπουργό υποδομών Κώστα Καραμανλή.

Όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την πορεία των έργων και φάνηκε ικανοποιημένος από την πρόοδο που έχει γίνει.

“Ξεμπλοκαραμε τις διαδικασίες και εξασφαλίσαμε την χρηματοδότηση από το ταμείο ανάκαμψης για τον Ε65. Το έργο υλοποιείται με γρήγορους ρυθμούς. Είχα πει πρίν τις εκλογές ότι θα δώσω μεγάλη έμφαση στην Περιφέρεια…. Νομίζω ότι όλοι διαπιστώνουμε ότι αυτό γίνεται πράξη. Υλοποιούνται έργα που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής των πολιτών, ένα έργο όπως αυτό” είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ενώ συγκεκριμένα για το Τρίκαλα τόνισε” Σκεφτείτε ότι τα Τρίκαλα είναι ήδη στους 20 τουριστικούς προορισμούς της χώρας χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί αυτά τα έργα”.
Αναφορά έγινε και για την ηλεκτροκίνηση στην σιδηροδρομική γραμμή λέγοντας πως η επόμενη δεκαετία θα είναι η δεκαετία των έργων στο σιδηροδρομικό δίκτυο.©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή