Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο Final 4 Κεντρικής Ελλάδας οι Παγκορασίδες του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου

Ακόμη μία τεράστια επιτυχία για το βόλει

Μετά την επιτυχία των Κορασίδων του ΓΣ Μουζακίου στο Final 4 ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα των Κορασίδων Α2 Κεντρικής Ελλάδας, έρχονται οι Παγκορασίδες να επιβεβαιώσουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα αγωνιστικά τμήματα από την κόουτς Σοφία Παναγιάρη και τα κορίτσια της.

Εκεί που φαινότανε ότι τελειώνει η αγωνιστική χρονιά για τις Παγκορασίδες του ΓΣ Μουζακίου, έρχεται την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η νίκη εκτός έδρας στα Τρίκαλα, απέναντι στην ομάδα της Άμιλλας, και δίνει στην ομάδα του Μουζακίου την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Μία θέση που οδηγεί στη φάση των 16.

Εκεί έχει να αντιμετωπίσει την ομάδα που τερμάτισε πρώτη στον 5ο Όμιλο Στερεάς Ελλάδας, τον Α.Σ. Διόνυσο Αμφίκλειας, σε παιχνίδι νοκ άουτ για την φάση των 8. Το παιχνίδι έγινε στο γεμάτο από κόσμο κλειστό της Αμφίκλειας, την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, με την ομάδα του ΓΣ Μουζακίου μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι να κερδίζει 1-3 σετ και να παίρνει την πρόκριση. Στη φάση των 8, τα κορίτσια της Σοφίας Παναγιάρη καλούνται να αντιμετωπίσουν, και πάλι εκτός έδρας, την ομάδα του Εθνικού Λάρισας που πήρε την πρόκριση αντιμετωπίζοντας τον ΓΣ Σκιάθου.

Στο κλειστό του 7ου Γυμνασίου Λάρισας την Κυριακή 20 Μαΐου 2023, σε μία καυτή αλλά κόσμια έδρα έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, πραγματικό ντέρμπι, με πολλές εναλλαγές στο σκορ που έδωσε προβάδισμα στη γηπεδούχο ομάδα με 1-0 και 2-1 σετ. Οι Παγκορασίδες του Μουζακίου όμως που φάνηκε να έχουν περισσότερα ψυχικά αποθέματα και περισσότερες επιθετικές λύσεις, κατάφεραν με μια σπουδαία ανατροπή να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν την πρόκριση για το FIΝΑL 4 στο τάι μπρέικ, επικρατώντας με 3-2 σετ.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην κόουτς Σοφία Παναγιάρη και στις αθλήτριες του Συλλόγου για την όλη προσπάθεια που κατέβαλλαν από την αρχή της σεζόν.

Επίσης, η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα για την άψογη φιλοξενία. Ιδιαίτερα τον Εθνικό Λάρισας, που σε τόσο κρίσιμο παιχνίδι η συμπεριφορά του κόσμου ήταν άψογη.

Καλή επιτυχία στο FINAL 4!!!

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή