Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο Κέντρο Υγείας Πύλης ο γγ του Υπουργείου Υγείας

Προηγήθηκε επίσκεψη στο νεοαναγειρόμενο Κέντρο Υγείας Μουζακίου

Θετικές ήταν οι εντυπώσεις που αποκόμισε από την επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας Πύλης ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Ο γενικός γραμματέας συνοδευόμενος από τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη και του Τρικαλινού υποδιοικητή Ηλία Τσιαούση, συναντήθηκαν με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ιωάννη Κουτσονάσιο καθώς και με το υγειονομικό προσωπικό έχοντας την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους λειτουργικά ζητήματα αλλά και να ξεναγηθεί στους χώρους του Κέντρου Υγείας που εξυπηρετεί χιλιάδες συμπολίτες και επισκέπτες της περιοχής. Όπως ανέφερε ο Μάριος Θεμιστοκλέους, η συμβολή των Κέντρων Υγείας, και δη αυτού της περιοχής της Πύλης, ήταν και παραμένει ιδιαίτερα σημαντική και για τον λόγο αυτό η πρωτοβάθμια υγείας αποτελεί προτεραιότητα στον βαθμό των αρμοδιοτήτων του.

Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί επίσκεψη και επίβλεψη του έργου ανέγερσης του νέου Κέντρου Υγείας στο Μουζάκι Καρδίτσας το οποίο και είχε καταστραφεί από την κακοκαιρία του Ιανού. Το νέο Κέντρο Υγείας αναμένεται με την ολοκλήρωσή του, να στεγάσει τις υγειονομικές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας του Δήμου Μουζακίου που σήμερα φιλοξενούνται σε χώρο της Μαθητικής Εστίας της περιοχής.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή