Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο Κιλκίς χτες Τρίτη η Κατερίνα Παπακώστα εν όψει της 84ης ΔΕΘ

Το Κιλκίς επισκέφθηκε χτες Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου η Τρικαλινή Βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα μαζί με τους Βουλευτές Κων/νο Κυρανάκη ( Νοτίου Τομέα Β’ Αθηνών) και Τάσο Μπαρτζώκα ( Ημαθίας) καθώς και με τον Στέλιο Κονταδάκη, Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ και Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της ΝΔ και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το κλιμάκιο των Βουλευτών επισκέφθηκε αρχικά το Επιμελητήριο της πόλης, όπου είχαν συνάντηση και σύσκεψη με τον Πρόεδρο και το ΔΣ του Επιμελητηρίου, καθώς και με τους παραγωγικούς φορείς του Νομού Κιλκίς, ακούγοντας τα προβλήματα των επαγγελματικών τάξεων της περιοχής καθώς και προτάσεις για την επίλυσή τους.

Στη συνέχεια είχαν συνάντηση με κομματικά στελέχη του Κιλκίς μέσα σε θερμό κλίμα καθώς και συναντήσεις με εκπροσώπους της τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο Δημαρχείο Κιλκίς με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Δ. Κυριακίδη και στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς με τον Αντιπεριφερειάρχη Αν. Βεργίδη.

Οι Βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης κατέγραψαν τα αιτήματα μιας ευαίσθητης περιοχής της χώρας μας, μεταφέροντας τα στην Κεντρική εξουσία, ώστε να τύχουν άμεσης λύσης, εκτελώντας έτσι την εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την συμμετοχή των νέων Βουλευτών σε κλιμάκια, καθώς και την προβολή των νέων προσώπων του κόμματος, κάνοντας άνοιγμα στην κοινωνία μεταφέροντας το νέο Κυβερνητικό πρόγραμμα λίγες μέρες πριν την Κεντρική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην έναρξη της 84ης ΔΕΘ.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή