Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο Νοσοκομείο Τρικάλων δύο παιδιά 9 και 10 ετών με κορωνοϊό

Στην περίοδο πανδημίας με τον κορωνοϊό που διανύουμε, ιδίως μετά τη μετάλλαξη Δέλτα του ιού, ο Νομός Τρικάλων παρουσιάζει μια γενική καλή κατάσταση, ως προς την εκδήλωση κρουσμάτων. Τριάντα τρία κρούσματα καταγράφηκαν χθες, και όπως διευκρινίζει ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων, Κωνσταντίνος Γρηγορίου, ανάμεσα στα περιστατικά των τελευταίων ημερών, υπήρξαν και αυτά με δύο παιδιά, ηλικίας 9 και 10 ετών που βρέθηκαν θετικά στον ιό.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Γρηγορίου είπε, μεταξύ άλλων: «Τον τελευταίο μήνα ευτυχώς ήταν μικρή η κίνηση για την ΜΕΘ COVID-19, τώρα υπάρχει ένα άτομο διασωληνωμένο, και τρεις οι οποίοι είναι ανεμβολίαστοι που νοσηλεύονται στην κλινική. Είναι θετική εξέλιξη και καλό είναι να την κρατήσουμε. Τα θετικά κρούσματα που είδαμε τις τελευταίες μέρες ήταν περισσότερο νεαρής ηλικίας άτομα, μιλώντας και για ηλικίες των εννέα και δέκα ετών. Ήταν ήπια περιστατικά, τα οποία έλαβαν την απαραίτητη αγωγή και την ακολουθούν στο σπίτι».

Εν συνεχεία, ο κ. Γρηγορίου αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται για τον εμβολιασμό του προσωπικού του νοσοκομείου, οι οποίες βαίνουν καλώς, με τον ίδιο να ελπίζει σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, παρά τις όποιες δυσκολίες και ενδοιασμούς υπάρχουν.

 

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή