Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής η «Ολύμπια» Τρικάλων

Μια  πολλά υποσχόμενη ομάδα  των Τρικάλων, του Γυμναστικού Συλλόγου Ολύμπια θα συμμετάσχει  στο 14ο  Παγκόσμιο Κύπελλο Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής που θα διεξαχθεί στη Σόφια αρχές Μαΐου (4-8 Μαΐου) και για τέσσερις ημέρες θα  ζήσει μία ανεπανάληπτη εμπειρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Τρίκαλα θα  συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα  Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής.

Το συγκεκριμένο άθλημα μοιάζει μεν με τη ρυθμική γυμναστική, αλλά περιλαμβάνει αρμονικές, ρυθμικές και δυναμικές κινήσεις που εκτελούνται με τη χρήση της δύναμης και όχι με όργανα.

Οι αθλήτριες της ομάδας μας  θα αγωνιστούν για την χώρα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αισθητικής Γυμναστικής στο Arena Armeec Sport Hall.

Ως μοναδική Ελληνική συμμετοχή στην κατηγορία της  τα κορίτσια μας διεκδικούν μια θέση μεταξύ αθλητριών υψηλού επιπέδου από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου όπως  Φιλανδία, Ισπανία, Τουρκία, Τσεχία και άλλες!!

Με 8 αθλήτριες θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η ομάδα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής του  γυμναστικού συλλόγου Ολύμπια Τρικάλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στη Σόφια στο στάδιο Arena Armeec από 4-8/05/2022!!

Συνοδευόμενες οι αθλήτριες μας από τις προπονήτριες τους Silvana Georgieva και Βασιλική Πριόνα.

Επίσης θα θέλαμε να  ευχαριστήσουμε  θερμά την Περιφερειακή ενότητα Τρικάλων και τον  Δήμο Τρικκαίων για την στήριξη τους με την χορηγία Αθλητικού Υλικού.

Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας Μαρία Μαράβα, Αναστασία Κοσκουβάτα, Ζωή Γεωργούλα, Φωτεινή Γκίκα, Χριστίνα Γκίκα, Αντιγόνη Παπακώστα, Σωτηρία Γεωργούλα, Δήμητρα Μπαρέκα.

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή