Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπεκάτσας ο Δήμαρχος Πύλης

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας ήταν καλεσμένος από τους οργανωτές του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος  Μπεκάτσας ,στην συνεστίαση που έγινε το Σάββατο το βράδυ 14 Δεκεμβρίου στο Εστιατόριο του Νιαβί στο Νεραιδοχώρι, όπου του απονεμήθηκε Τιμητική Πλακέτα από το Εκπρόσωπο της διοργανώτριας Χώρας της Κύπρου κ. Νικολάου Κασσιανίδη  του Ομίλου Αγγλικών Δεικτών της Κύπρου.

Τον Δήμαρχο συνόδευε ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Σακελλάριος.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Μαράβας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους τονίζοντας ότι ήρθατε σε ένα φιλόξενο Δήμο, εμείς από την μεριά μας σαν Δήμος υποστηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες που ανεβάζουν τουριστικά και όχι μόνο την περιοχή.

Τελειώνοντας ο κ. Μαράβας επισήμανε θέλουμε να είστε οι πρεσβευτές για την περιοχή μας που έχει τόσα προτερήματα.

Να σημειώσουμε ότι  το  τριήμερο 13,14,15/12  Ευρωπαϊκό  Πρωτάθλημα Μπεκάτσας που γίνεται στην περιοχή (ΚΟΡΠ) Βλάχας στην Ελεγχόμενη κυνηγετική Περιοχή, το διοργανώνει η Κύπρος, (ΌΜΙΛΟΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ), με συνδιοργανωτές  ο Όμιλος  Αγγλικών Δεικτών Ελλάδος, , ο ΟΦΙΣΕΤ, Κυνηγετικός Σύλλογος Πύλης, Κυνηγετικός Σύλλογος Τρικάλων ,ο Κυνηγετικός Σύλλογος Φαρκαδόνας.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή