Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο «πεδίο μάχης» εθελοντής ο Χρίστος Λιάπης

Εθελοντικά στη διάθεση του ΚΥ Καλαμπάκας ο Χρίστος Λιάπης, για την αντιμετώπιση ψυχιατρικών επειγόντων περιστατικών εν μέσω COVID19.

Eπίσκεψη, με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, πραγματοποίησε την Πέμπτη, 19 Μαρτίου, στο ΚΥ Καλαμπάκας, όπου είχε υπηρετήσει τη θητεία του ως Αγροτικός Ιατρός στο Π.Ι. Παναγίας, ο Ψυχίατρος, Διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών και Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, Χρίστος Λιάπης. Ο Δρ. Λιάπης δήλωσε σχετικώς:

«Εξαιρετικά τα μέτρα προφύλαξης, με το απομονωμένο (δίκην “isolated box”) «κιόσκι» υποδοχής-θερμομέτρησης – διαλογής στην είσοδο του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας. Σε ένα περιβάλλον που μού είναι γνώριμο από τα παλιά. Συναντήθηκα με τον αξιόλογο συνάδελφο και -κατά τη διάρκεια του Αγροτικού μου στα ορεινά του νομού μας, προϊστάμενό μου- Διευθυντή Ιωάννη Μάντζιο, στη διάθεση του οποίου έθεσα εθελοντικώς τις υπηρεσίες μου, για την εξυπηρέτηση επείγουσών αναγκών ψυχιατρικής φροντίδας που ενδέχεται να ενσκήψουν, για τους συμπολίτες μας, του Δήμου Μετεώρων, εν μέσω της Πανδημίας, με δεδομένους τους αναγκαστικούς περιορισμούς και στη λειτουργία της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας. Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω και με το αξιέπαινο νοσηλευτικό προσωπικό και με τους γενναίους άνδρες του ΕΚΑΒ Καλαμπάκας που δίνουν καθημερινά, με αυταπάρνηση έναν αγώνα  ανθρώπινης προσφοράς, ο οποίος τώρα, για την αντιμετώπιση της COVID-19 μας θέλει όλους και κυρίως τους λειτουργούς της Υγείας, περισσότερο αλληλέγγυους και υπεύθυνους από ποτέ. Καλή δύναμη σε όλους».

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή