Στο πλευρό των Αστυνομικών ο Χρήστος Μιχαλάκης

Την χαρά, αλλά και την σταθερή του στήριξη στο έργο που επιτελούν, μεταφέρει με δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης προς τους Τρικαλινούς αστυνομικούς, με αφορμή την πραγματοποίηση της ετήσιας χοροεσπερίδας τους, μετά από δύο χρονιές περιορισμών λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων εκφράζει τον βαθύτατο σεβασμό του για το σημαντικό έργο που επιτελούν, τονίζοντας πως «για μία ακόμη φορά θα ήθελα να συγχαρώ τους άνδρες της Αστυνομίας για την αυταπάρνηση με την οποία εκτελούν τα καθήκοντά τους, με το σύνολο των πολιτών να αναγνωρίζουν την κρίσιμη συνεισφορά τους διαχρονικά, αλλά και κατά την διάρκεια της δύσκολης περιόδου που διανύσαμε.

Παράλληλα, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία μας προς όφελος των πολιτών και την υλοποίηση κοινών δράσεων, όπως ο πρόσφατος φιλανθρωπικός αγώνας για την στήριξη των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν σημαντικές δυσκολίες.

Με ιδιαίτερη χαρά τους είδα να επιστρέφουν στην κανονικότητα μέσα από την εκδήλωση της ετήσιας χοροεσπερίδας τους, αφήνοντας στην άκρη, για πολύ λίγο, τα απαιτητικά τους καθήκοντα.

Σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σταθερά δίπλα τους, προσπαθώντας να συνδράμουμε με όποιο τρόπο μπορούμε στο έργο τους και τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν στην εργασιακή τους καθημερινότητα».©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή