Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο πλευρό του Αβραμόπουλου και ο Νίκος Τσεκούρας

Τη στήριξή του στον υποψήφιο Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου εκφράζει ο Νίκος Τσεκούρας και κατέρχεται μαζί του ως υποψήφιος. Με καταγωγή από τη Βλαχάβα αποτελεί πρότυπο επαγγελματία, με σημαντικές επενδύσεις στον κτηνοτροφικό τομέα, δείχνοντας το δρόμο προς τον πρωτογενή τομέα παραγωγής. «Ο τόπος μας έχει μεγάλες δυνατότητες και αυτό που χρειαζόμαστε είναι έναν νέο άνθρωπο σαν τον Λευτέρη Αβραμόπουλο που να μπορεί να εμπνεύσει και να δώσει προοπτική στα νέα παιδιά να μείνουν εδώ και να δημιουργήσουν» δηλώνει.

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Νικόλαος Τσεκούρας με καταγωγή από την Βλαχάβα Καλαμπάκας είναι γεννημένος το 1971. Είναι παντρεμένος με την Χριστίνα Κερασίδου και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά.

Η επαγγελματική του δραστηριότητα με τον πρωτόγεννή τομέα και την κτηνοτροφία αρχίζει από τα νεανικά του χρόνια και συνεχίζει ως σήμερα με διατήρηση μονάδας αγελαδοτροφίας.

Παράλληλα με τις κτηνοτροφικές του εργασίες, δραστηριοποιείται επίσης στο ελεύθερο επάγγελμα κατέχοντας για 8 έτη επιχείρηση λιανικού εμπορίου τροφίμων και ψιλικών στην πόλη της Καλαμπάκας.

Ως ένα δραστήριος και δημιουργικός άνθρωπος διετέλεσε πρόεδρος επί σειρά ετών στον κτηνοτροφικό σύλλογο Βλαχάβας ενώ συνεχίζει να είναι υπεύθυνος αγροκτηνοτροφικού τομέα σε τοπική οργάνωση της περιοχής.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή