Στο πλευρό του Θεοδώρου Χήρα και ο Γεώργιος Χαμπέρης

Τον συνδυασμό «Πορεία στο μέλλον» και τον Θεόδωρο Χήρα, αποφάσισε να στηρίξει ενεργά ο Γεώργιος Χαμπέρης του Δημητρίου, θέτοντας επισήμως την υποψηφιότητά του για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Γιώργος είναι 31 ετών, ιδιωτικός Υπάλληλος, με καταγωγή από το Πολυνέρι.

Όπως δήλωσε ο ίδιος: Αγαπώ το Πολυνέρι και εμπνέομαι από την ομορφιά του ορεινού μας όγκου, ο οποίος αποτελεί την ραχοκοκαλιά του Δήμου Πύλης. Οι ανάγκες πολλές, οι ελλείψεις ακόμα περισσότερες. Στόχος μας είναι να θέσουμε τις βάσεις , ώστε η ορεινή μας πατρίδα να αναβαθμιστεί και βγει από την απομόνωση και την οπισθοδρόμηση στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια.

Ο Θεόδωρος Χήρας καλωσόρισε τον Γιώργο  και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, ενώ δήλωσε: Ο Γιώργος ανήκει στην νέα γενιά των ενεργών πολιτών με ορεινές καταβολές και θα ζητήσει την στήριξη των συγχωριανών του για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Πολυνερίου. Η αγνή αγάπη του για το χωριό του και η αφοσίωση του στην επίλυση των ιδιαίτερων προβλημάτων του ορεινού όγκου, θα αποτελέσουν τα “όπλα” του στον αγώνα προς την επιτυχία.©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή