Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο πόδι… ολόκληρο χωριό στη Μαγνησία – Ιερέας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Σε αναμμένα κάρβουνα οι κάτοικοι γνωστού χωριού σε περιφερειακό δήμο της δυτικής Μαγνησίας, μετά την επιβεβαίωση θετικού κρούσματος του κορονοϊού στον ιερέα του χωριού.

Χθες μάλιστα έγιναν rapid test από τον ΕΟΔΥ στο πλαίσιο ιχνηλάτησης, με τις πληροφορίες να λένε ότι από τα 35 περίπου δείγματα που ελήφθησαν, τα τέσσερα ήταν θετικά, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιερέας του ενοριακού ναού του χωριού δεν γνώριζε ότι είχε προσβληθεί από κορονοϊό και παραβρέθηκε σε τελετή μνημοσύνου σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Όταν παρουσίασε συμπτώματα ενημέρωσε σχετικά τους ανθρώπους με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή προκειμένου να λάβουν τα μέτρα τους.

Μάλιστα σε ορισμένους απέστειλε και τις «πατρικές του ευχές» ως ιερωμένος ευχόμενος «ο καλός Θεός σύντομα να πάρει αυτόν τον πειρασμό (σ.σ. εννοεί τον κορονοϊό) και να μας οδηγήσει όλους σε μετάνοια..!!!».

Οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι ο ίδιος έχει ήπια συμπτώματα και μετά από οδηγίες των γιατρών είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ επίσης σε αυτοπεριορισμό είναι και τα άτομα της οικογένειάς του.

taxydromos.gr

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή