Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο σημείο του δυστυχήματος ο Θωμάς Χαχάμης – Ερευνάται αν υπήρχαν Τρικαλινοί

Δεν λειτουργεί κανένα σύστημα ασφαλείας λέει ο προϊστάμενος της αμαξοστοιχίας Καλαμπάκα – Αθήνα

Συντετριμμένος για την απώλεια των συναδέλφων του αλλά και δεκάδων άλλων συνανθρώπων που επέβαιναν στην επιβατική αμαξοστοιχία που πραγματοποιούσε χθες το βράδυ τη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη και συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο, ο Τρικαλινός Θωμάς Χαχάμης προϊστάμενος της αμαξοστοιχίας Καλαμπάκα – Αθήνα και συνδικαλιστής, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Μέσα στην απόγνωση του πολύνεκρου και χειρότερου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στη χώρα μετά από αυτό στα τέλη της δεκαετίας του ΄60, επισημαίνει ότι πρόκειται για πολιτικό έγκλημα μιας και από το 2000 έχουν προμηθευτεί τα συστήματα ασφαλείας που θα διασφάλιζαν την προστασία εργαζομένων και επιβατών, και που δεν λειτούργησαν ποτέ παρά μόνο στη γραμμή Τιθορέα Δομοκός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για το αν επέβαιναν Τρικαλινοί στην εν λόγω γραμμή του θανάτου. Οι περισσότεροι επιλέγουν την ανταπόκριση αργά το απόγευμα ωστόσο δεν είναι σαφές, ενώ σε τοπικό επίπεδο δεν απαντά κανείς στα τηλέφωνα των εκδοτηρίων σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα.

Ο μεγαλύτερος αριθμός νεκρών και τραυματιών διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ωστόσο όλα τα Νοσοκομεία βρίσκονται επί ποδός.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή