Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο στόχαστρο βανδαλιστή η πλατεία επί της οδού Καλαμπάκας

Με …κάμερες προειδοποιούν οι περίοικοι – Επιδιορθώθηκαν βλάβες από τις υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Ανταποδοτικών Υπηρεσιών

Απελπισμένοι με τη δράση βανδαλιστή, περίοικοι της πλατείας επί της οδού Καλαμπάκας, ζήτησαν την συμβολή του αντιδημάρχου Ανταποδοτικών Υπηρεσιών Φόρη Ρόμπου ώστε να αποκαταστήσει τις ζημιές που προκαλούσε κάθε βράδυ.

Όπως δήλωσε στο Τrikalanews.gr, ο αντιδήμαρχος, εδώ και καιρό ένας ενήλικας φέρεται να προκαλούσε καταστροφές, όπως φθορές στις μπασκέτες, στα καλαθάκια σκουπιδιών και πολλά ακόμη, με τους γείτονες να εικάζουν ότι οι πράξεις αυτές είχαν ως στόχο να αποτρέπουν τα παιδιά και τους κατοίκους της περιοχής να επισκέπτονται την εν λόγω πλατεία.

Φαίνεται ότι η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο ενώ και οι περίοικοι δεν μπορούσαν να στοιχειοθετήσουν την ανάμειξη συγκεκριμένου προσώπου. Μέσω αναρτήσεων, «προειδοποιούν» τον επίδοξο φερόμενο δράστη, για την πιθανή ύπαρξη καμερών ώστε να μην επαναλάβει το θλιβερό έργο του ενώ απευθύνθηκαν στον αντιδήμαρχο Φόρη Ρόμπο, για την αποκατάσταση των ζημιών, όπερ και εγένετο. Μένουν κάποιες παρεμβάσεις ακόμη βέβαια, για να ολοκληρωθεί η παρέμβαση της δημοτικής υπηρεσίας.

Πλατείες που ολημερίς τις χτίζουνε…και το βράδυ γκρεμίζονται

Το πρόβλημα δεν αφορά βέβαια μόνο τη συγκεκριμένη πλατεία όπως μας αναφέρει ο αντιδήμαρχος.

Κάθε βράδυ, σε πολλές περιπτώσεις πλατειών αλλά και δημόσιων χώρων στην πόλη, γίνονται βανδαλισμοί. Φώτα, κάδοι, παγκάκια και ό,τι άλλο μπορεί να υπάρχει σε μια πλατεία, μπαίνει στο στόχαστρο με αποτέλεσμα έναν διαρκώς φαύλο κύκλο φθορών και επιδιορθώσεων.

Σύμφωνα με τον κ. Ρόμπο, «θα πρέπει να καταλάβουμε ότι ο δημόσιος χώρος είναι προέκταση των σπιτιών μας και της ζωής μας. Για το λόγο αυτό καλό θα είναι να το σεβόμαστε. Η υπηρεσία μας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί βέβαια για να περιποιηθεί τις πλατείες και θέλουμε και τους δημότες συμμάχους σε αυτή την προσπάθεια».\

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή