Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο Τουρνουά Beach Handball ο Λευτέρης Αυγενάκης

Τις προσπάθειες των Ελληνικών ομάδων Ανδρών και Γυναικών στο Τουρνουά Beach Handball παρακολούθησε σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κ. Αυγενάκης έμεινε για περισσότερες από δυόμισι ώρες στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Άρτεμις» και ενημερώθηκε για λειτουργικά και οργανωτικά θέματα των ΙΙ Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων.

«Παίξατε με πάθος και καρδιά, διότι χωρίς πάθος δεν γίνεται τίποτα σε αυτή τη ζωή . Για αυτό σας αξίζουν συγχαρητήρια. Μπράβο σας», τόνισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της ελληνικής ομάδας με την Κύπρο για το τουρνουά Beach Handball συγχαίροντας τις αθλήτριες για τη νίκη τους.

Στις παραινέσεις των αθλητριών της ελληνικής ομάδας για στήριξη στο Beach Handball ο κ. Αυγενάκης ήταν κατηγορηματικός : «Δεν είμαι Υφυπουργός μόνο του ποδοσφαίρου, αλλά όλων των αθλημάτων. Θα βρούμε τις λύσεις. Θα μείνω αρκετές ημέρες στην Πάτρα και θα έχουμε τον χρόνο να τα πούμε προσεχώς με κάθε λεπτομέρεια».

Ακολούθως ο Υφυπουργός παρακολούθησε και το ματς της Εθνικής Ανδρών με αντίπαλο τη Μάλτα (2-0). Συνομίλησε με τους Έλληνες παίκτες και τους συνεχάρη για την εμφάνισή τους λέγοντας:  «Μου  αρέσει που δεν αφήσατε τους αντιπάλους να πάρουν ανάσα. Ευχαριστηθήκατε το παιχνίδι και το ευχαριστηθήκαμε και εμείς. Συγχαρητήρια!».

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή