Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο τουρνουά GREECE 3X3 στην Πρέβεζα ο Αστέρας Τρικάλων

Επιτυχής ήταν η συμμετοχή του Αστέρα Τρικάλων στο 1ο Ιnterwetten FIBA τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 με τη επωνυμία GREECE 3X3.

Η Τρικαλινή ομάδα συμμετείχε στη β΄ φάση του τουρνουά στην Πρέβεζα, μετά από πρόσκληση της ΟΣΕΚΑ (Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο) μαζί με άλλες 3 ομάδες από την Πάτρα (Ήφαιστος, Αταίριαστοι `& Το ζευγάρι κι εγώ).

Παρότι η μεσημεριανή καταιγίδα της Πέμπτης κατέστρεψε σημαντικό μέρος του εξοπλισμού των ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων στο λιμάνι και δεν επέτρεψε την ολοκλήρωση του τουρνουά και τις απονομές, η αγωνιστική παρουσία των 4 ομάδων μπάσκετ με αμαξίδιο ήταν καλή και έκανε μεγάλη εντύπωση στους θεατές, που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες με αμαξίδιο για πρώτη φορά από κοντά.

Για την ιστορία ο Αστέρας συμμετείχε με 3 παίκτες (Τσίπρας Δημήτρης, Μανώλης Κώστας και Ζησόπουλος Δημήτρης) και δικαίως κατέλαβε την 1η θέση στο τουρνουά με 2 νίκες σε 2 δεκάλεπτους αγώνες ( Αστέρας – Ήφαιστος 6-2 και Αστέρας – Αταίριαστοι 9-7 ). Τα συνολικά στατιστικά του Αστέρα ήταν : 15/34 δίποντα, 14 ριμπάουντ(11 αμυντικά & 3 επιθετικά), 10 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος.

Η φιλοξενία από τους διοργανωτές (Δήμος και Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και χορηγοί) ήταν θερμή και εγκάρδια. Κάποια προβλήματα προσβασιμότητας που υπήρξαν, ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενα λόγω απειρίας σε αθλητές ΑμΕΑ και ξεπεράστηκαν από την καλή διάθεση όλων.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή