Στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων ο Θανάσης Λιούτας

Στο βήμα της Ολομέλειας ανέβηκε ο βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας κατά τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Ειδικότερα ο κ. Λιούτας μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή, η οποία έρχεται μέσα από τη Συνταγματική Αναθεώρησηπου πραγματοποιείται σήμερα και οδηγεί στον εκσυγχρονισμό των δομών και των θεσμών του πολιτικού και οικονομικού συστήματος της χώρας μας.

Ο Θανάσης Λιούτας συγκεκριμένα  εστίασε στη Συνταγματική Αναθεώρηση του τρόπου εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία, όπως υπογράμμισε, θα οδηγήσει αποφασιστικά στην πολιτική σταθερότητα του τόπου.

«Η πολιτική σταθερότητα», περιέγραψε ο κ. Λιούτας, «κλονιζόταν ως απόρροια της διάλυσης της Βουλής και της προκήρυξης πρόωρων εκλογών κάθε φορά που η αναγκαία πλειοψηφία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν μπορούσε να επιτευχθεί».

«Η θωράκιση της πολιτικής σταθερότητας είναι το βασικό βήμα για την ανάπτυξη της οικονομίας και την κατάκτηση της ευημερίαςγια ολόκληρη την κοινωνία. Αυτό είναι εθνικό μας στοίχημα.

Ένα εθνικό στοίχημα, το οποίο σήμερα εκπληρώνεται καθοριστικά μέσα από την τομή που εισάγεται στο Σύνταγμα, αναφορικά με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας», δήλωσε ο Τρικαλινός βουλευτής, ολοκληρώνοντας την ομιλία του.

 ©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή