Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο Βόλο οι ακαδημίες μπάσκετ του ΓΣ Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»

Την Κυριακή 3 Απριλίου οι ακαδημίες μπάσκετ του συλλόγου ΓΣ Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» θα μεταβούν στον γειτονικό Βόλο όπου θα πραγματοποιηθούν φιλικές αναμετρήσεις με την ομάδα του Γ.Σ. Βόλου.

Ο Γ.Σ Μουζακίου φροντίζει κάθε χρόνο πριν δοθεί η έναρξη στα πρωταθλήματα των αναπτυξιακών ηλικιών, κατά τη διάρκειά τους αλλά και όταν αυτά ολοκληρωθούν, να εμπλουτίζει το πρόγραμμά του πέραν από προπονήσεις και με φιλικές αναμετρήσεις που έχουν σκοπό την εγρήγορση, τη διασκέδαση και την εφαρμογή των όσων διδάσκονται στις προπονήσεις.

Σκοπός αυτών των φιλικών αναμετρήσεων, είναι η κοινωνικοποίηση των παιδιών όλων των τμημάτων που γνωρίζουν και συναγωνίζονται αθλητές από διαφορετικές ομάδες και περιοχές.

Αυτά τα φιλικά ασφαλώς αποσκοπούν και στην ατομική και ομαδική βελτίωση των αθλητών, την απόκτηση εξοικείωσης με την μπάλα, το ομαδικό πνεύμα, την ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας και του αλληλοσεβασμού.

Οι φιλικές αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» και ώρα 10:00-14:00. Πρώτα θα αγωνιστούν οι Παίδες στην συνέχεια η ομάδα Μίνι και τέλος οι μικροί αθλητές του τμήματος Junior.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή