Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη η Κατερίνα Παπακώστα

By: trikalanews
19 Φεβ 2020 23:46

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε σήμερα η Βουλευτής Τρικάλων κα. Παπακώστα, προκειμένου να συναντήσει τον αρμόδιο για θέματα Αντεγκληματικής Πολιτικής , Υφυπουργό κ. Λευτέρη Οικονόμου .

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές Τρικάλων και συγκεκριμένα το πρόβλημα της υποστελέχωσης  του προσωπικού όλων των κλάδων και κυρίως του φυλακτικού προσωπικού, ο μεγάλος αριθμός κρατουμένων σε σχέση με τη δυναμικότητα των φυλακών, καθώς και η εξάντληση του προσωπικού από τη συνεχή εργασία με τα οφειλόμενα ρεπό να έχουν φθάσει ήδη τις 7000.

Η κα. Παπακώστα ζήτησε από τον κ. Υφυπουργό, να ελεγχθεί η δυνατότητα άμεσης  πρόσληψης προσωπικού όλων το κλάδων, ώστε να λειτουργήσει το σωφρονιστικό ίδρυμα με τον καλύτερο και ασφαλέστερο δυνατό τρόπο.

Από την πλευρά του ο κ. Οικονόμου δεσμεύθηκε, πως θα μελετήσει το ζήτημα και θα διερευνήσει την δυνατότητα επίλυσης των προβλημάτων σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία.

Η κα. Παπακώστα ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την συνεργασία και του ευχήθηκε καλή δύναμη στην άσκηση των καθηκόντων του.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή