Στο Ζάρκο και το Γριζάνο η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή

Συνεχίστηκαν και την Κυριακή 7/3/21, οι επί τόπου επισκέψεις κρατικών, περιφερειακών, δημοτικών και υπηρεσιακών παραγόντων στις σεισμόπληκτες κοινότητες του Δήμου της Φαρκαδόνας.

Στο Ζάρκο και το Γριζάνο βρέθηκε η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρία Ζέττα Μακρή, συνοδευόμενη από τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, ενώ την υποδέχτηκε και η Βουλευτής της ΝΔ Τρικάλων κυρία Κατερίνα Παπακώστα.
Είχε την ευκαιρία να δει επί τόπου την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο Φαρκαδόνας μετά τους ισχυρούς σεισμούς και  την κατάσταση σχολείων τα οποία έχουν υποστεί ζημιές και είναι ακατάλληλα για διδασκαλία.
Ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο κ. Σπυρίδωνα Αγναντή για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις στην περιοχή όπως και από τους διευθυντές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Χρήστο Τρικάλη και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κυρία  Ελένη-Μαρίνα Ξυνοπούλου για το τι έχει αποφασιστεί για τα σχολεία και ποια έχουν κριθεί ακατάλληλα. Μετέβη στα Δημοτικά σχολεία Γριζάνου και Ζάρκου και στο Γυμνάσιο Ζάρκου εκεί όπου θα συνεχιστεί η λειτουργία του δημοτικού σχολείου Ζάρκου.
Η ενημέρωση από τους διευθυντές εκπαίδευσης Νομού Τρικάλων ήταν πως για τρεις μέρες σε πρώτη φάση (Δευτέρα 8/3, Τρίτη 9/3 και Τετάρτη 10/3) όλα τα σχολεία στον Δήμο Φαρκαδόνας δεν θα λειτουργήσουν ούτε θα γίνει τηλεκπαίδευση, ενώ θα αποφασιστεί τι θα γίνει και μετά το πρώτο τριήμερο.


©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή